Νέο trailer και αφίσες για το επερχόμενο "Hellboy"

Το αγόρι της κόλασης επιστρέφει.

Κυκλοφόρησαν δύο νέες αφίσες, αλλά και το δεύτερο trailer του επερχόμενου "Hellboy".

Όπως θα δείτε και μόνοι σας, στις αφίσες βλέπουμε τον γνωστό μας ήρωα ετοιμοπόλεμο και εστεμμένο βασιλιά της Κόλασης. Και οι δύο αφίσες φέρουν την φράση "Give Evil Hell". Δείτε τις παρακάτω:

Επίσης, δείτε το δεύτερο trailer της ταινίας παρακάτω:

Στην ταινία πρωταγωνιστές είναι οι David Harbour ως Hellboy, Ian McShane ως καθηγητής Broom, Milla Jovovich ως Nimue/the Queen

of Blood, Sasha Lane ως Alice Monaghan και Daniel Dae Kim ως Major Ben Daimio. Σκηνοθέτης είναι ο Neil Marshall (Game of Thrones, Westworld), και σεναριογράφοι οι Mike Mignola (δημιουργός του Hellboy), Andrew Cosby, και Christopher Golden.

O Mignola είχε ανακοινώσει το reboot στις αρχές της χρονιάς, και θα είναι συνέχεια των δύο προηγούμενων ταινιών που σκηνοθέτησε ο Guillermo del Toro (The Shape of Water) με πρωταγωνιστή τον Ron Perlman.

Η επίσημη σύνοψη μάς λέει ότι ο Hellboy βρίσκεται στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την Nimue, σύντροφο του Merlin και Blood Queen. Αλλά η μάχη τους θα φέρει το τέλος του κόσμου, μια μοίρα που ο ήρωας προσπαθεί απεγνωσμένα να αποτρέψει.

Το "σκοτεινό" reboot θα φτάσει στις οθόνες μας στις 12 Απριλίου 2019 (ΗΠΑ).

IGN Greece Ο Hellboy επανέρχεται με νέα αφίσα και ανακοίνωση για το trailer- IGN Premiere Νέα εικόνα του "Hellboy" μεταφέρει λίγη αγωνία από την ταινία Η νέα αφίσα του "Hellboy" ήρθε από την κόλαση με κούριερ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα