Το American Crime Story έχει ημερομηνία επιστροφής

H Sarah Paulson πρωταγωνιστεί ξανά.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας της TCA, ο John Landgraf του FX ανακοίνωσε την τρίτη σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς, "American Crime Story".

Η τρίτη σεζόν θα ονομάζεται "Impeachment: American Crime Story" και θα ασχοληθεί με το σκάνδαλο των Paula Jones, Monica Lewinsky, Linda Tripp με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Στη σειρά θα δούμε τις Sarah Paulson ως Linda Tripp, Beanie Feldstein ως Monica Lewinsky και

Annaleigh Ashford ως Paula Jones. Η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου του 2020.

"Το American Crime Story του FX έχει γίνει ένα πολιτιστικό φαινόμενο, προσφέροντας περισσότερες πληροφορίες σε ιστορίες που απαιτούν καλύτερη κατανόηση, όπως η δίκη του O.J.Simpson και τα τραγικά εγκλήματα του Andrew Cunanan που ολοκληρώθηκαν με τη δολοφονία του Gianni Versace", είπε ο Landgraf. "Αυτό το franchise επανεξετάζει μερικές από τις πιο πολύπλοκες, διφορούμενες ιστορίες της μοντέρνας ιστορίας με τρόπο που είναι σχετικός, διακριτικός και διασκεδαστικός".

Το "Impeachment" βασίζεται στο βιβλίο του Jeffrey Toobin, "A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President".

"Έτσι το Impeachment: American Crime Story παρομοίως θα εξερευνήσει τις παραμελημένες οπτικές των γυναικών που βρέθηκαν στην μέση ενός σκανδάλου και πολιτικού πολέμου, που επισκίασε την προεδρία του Clinton. Είμαι ευγνώμων προς την Sarah Burgess για τη λαμπρή μεταφορά [του βιβλίου]", πρόσθεσε ο Landgraf.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Στιγμιότυπα από το επερχόμενο American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace
Keywords
Τυχαία Θέματα