Το "Alita: Battle Angel" κατάλληλο για αρκετές ηλικίες

Όχι όμως για όλες.

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τη κινηματογραφική μεταφορά του manga "Battle Angel Alita". Μετά από κάποιες μεταφορές στην ημερομηνία πρεμιέρας, με οριστική την 14η Φεβρουαρίου, η ταινία καταφθάνει και προσθέτει τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της.

Όπως αναφέρει το comicbook, η καταλληλότητα της ταινίας ανακοινώθηκε πρόσφατα, μέσω twitter και εκ μέρους του χρήστη με όνομα Exhibitor Relations

Co. Κατά τα λεγόμενα του, το "Alita: Battle Angel" θα είναι κατάλληλο για ανήλικους άνω των 13 ετών, και αυτό ως "αποτέλεσμα sci-fi βίας και δράσης, λίγης υβρεολογίας... και των τεράστιων anime ματιών, που θα στοιχειώσουν τη ζωή σου για πάντα".

Το "Alita: Battle Angel" έρχεται σε σκηνοθεσία Robert Rodriguez και παραγωγή James Cameron και Jon Landau, για την 20th Century Fox. Αποτελεί τη live-action μεταφορά του manga του Yukito Kishiro. Το "Battle Angel Alita" ανήκει στην κατηγορία των cyberpunk (π.χ. Blader Runner), υποκατηγορίας της επιστημονικής φαντασίας, που τοποθετείται συνήθως σε περιβάλλοντα χαμηλού βιοτικού επιπέδου με εξαιρετικά υψηλή τεχνολογία.

Τα trailers που είδαμε μέχρι στιγμής, ενώ είχαν αφήσει να εννοηθούν 'αιματηρά' σκηνικά, δεν προϊδέαζαν για μια ταινία μόνο για ενήλικες, μολονότι ο σκηνοθέτης Rodriguez έχει γνωστό παρελθόν σε τέτοιου είδους project, όπως το "Planet Terror" και "Sin City". Σε αντίθεση, βεβαίως, ο παραγωγός Cameron τα τελευταία χρόνια μάς έχει συνηθίσει σε μεγαλειώδη και όμορφα σκηνικά, όπως εκείνα του "Avatar".

Η υπόθεση μας τοποθετεί χρονικά στον 26ο αιώνα κάτω από την πόλη Tiphares στην περιοχή Scrapyard. Επίκεντρο της η Alita, ένα δυνατό cyborg με μυστηριώδες παρελθόν. Στο ταξίδι της η Alita προσπαθεί να βρει μία νέα ζωή αλλά και να προστατέψει φίλους και αθώους.

Πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε και μία αφίσα, με την πρωταγωνίστρια, που ενσαρκώνει η Rosa Salazar, να μας δείχνει το αποφασιστικό της βλέμμα και τα βιομηχανικά της δάχτυλα. Στο cast τη συνοδεύουν γνωστά ονόματα, όπως ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Christoph Walz στον ρόλο του Dr. Dyson Ido και ο Mahersala Ali ως Vector, στον ρόλο ενός άντρα ο οποίος στήνει αγώνες Motorball.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΣτο προσκήνιο η "Alita: Battle Angel" με τη νέα της ιαπωνική αφίσαAlita: Battle Angel - Trailer #1Η Jennifer Connelly προστίθεται στην ομάδα του "Alita: Battle Angel"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα