Καινούργιες πληροφορίες για το Far Cry New Dawn

Περισσότερα νέα για το Far Cry 76.

Μάθαμε μερικά καινούργια πράγματα για το Far Cry New Dawn μέσω ενός Q&A video στο Twitter.

Όταν απάντησε στην ερώτηση, "Τι μηχανισμοί αλλάξανε από το Far Cry 5", o creative director Jean-Sebastien Decant μίλησε για weapon crafting, home

base και το outpost escalation system.

Οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους όπλα που θα έχουν ranks που θα είναι χρήσιμα ενάντια σε εχθρούς που θα έχουν επίσης ranks.

Επίσης θα υπάρχει το καινούργιο Prosperity home base που θα μπορείς να καλείς τους συμμάχους σου και να αποκτάς καλύτερα upgrades.

Το escalation system θα σου επιτρέπει να κάνεις αυτό που λένε οι developers “squeeze” σε ένα outpost αφού το έχεις καθαρίσει και έχει πάρει όλα τα resources. Στην πράξη θα εγκαταλείπεις ένα outpost και λίγο αργότερα οι εχθροί θα ξαναγυρνάνε και θα του εισαγάγουν περισσότερα resources αλλά και καλύτερες άμυνες ώστε να φέρουν καινούργιες δοκιμασίες.

Άλλα Q&A βίντεο από την Ubisoft σχετικά με το παιχνίδι περιλαμβάνουν πληροφορίες για ένα χαρακτήρα ονόματι Nana, απαντήσεις σχετικά με το post-apocalypse setting, και γιατί η ιστορία είναι συνέχεια του Far Cry 5.

Το New Dawn έρχεται 15 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One και θα κοστίζει 40 ευρώ.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

IGN GreeceSunless Skies - Launch TrailerYakuza Kiwami - PC TrailerΠολύωρο charity streaming για trans παιδιά πραγματοποίησε youtuber

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα