Τίτλοι τέλους για Μπουφόν

Μία σπουδαία διαδρομή έφτασε στο τέλος της, με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να ανακοινώνει με δάκρυα στα μάτια, πως αποχωρεί από την Εθνική Ιταλίας σε μια πολύ δυνατή στιγμή.

"Αφήνω την εθνική ομάδα σε καλά χέρια, ο κόσμος θα μιλά για αυτούς στο μέλλον, για την ομάδα που θα ξεκινά από τον Ντοναρούμα και τον Πέριν. Θέλω να ευχαριστήσω τους Κιελίνι, Μπαρτσάλι και Μπονούτσι, με τους οποίους έπαιξα για πολλά πολλά χρόνια. Ο αθλητισμός σε διδάσκει να κερδίζεις και να χάνει σαν ομάδα, να μοιράζεσαι χαρές και στεναχώριες" ήταν τα λόγια του 39χρονου τερματοφύλακα.

Για τα
ματς με τη Σουηδία και τον αποκλεισμό, είπε:

"Λυπάμαι όχι για μένα αλλά για όλο τον οργανισμό. Αποτυχάμε σε κάτι που θα ήταν σημαντικό για την κοινωνία και αυτό είναι το μόνο για το οποίο μετανιώνω. Δεν υποτιμήσαμε τα μπαράζ. Όποιος κι αν παίζει αυτά τα ματς ξέρει πόσο δύσκολο είναι να επανέλθεις μετά από ήττα στο πρώτο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα όπως η Σουηδία. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αυτά που θέλαμε στο παιχνίδι μας και μείναμε από ενέργεια και δύναμη για να κάνουμε ένα γκολ" ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Δυστυχώς η πρόκριση αποφασίστηκε από μια φάση. Αλλά όταν αυτό γίνεται από μία μόνο φάση πάει να πει πως δεν ήσουν αρκετά καλός.

Το μέλλον;

Είμαστε δυνατοί, μετά από μεγάλες "πτώσεις" βρίσκουμε πάντα τον τρόπο και σηκωνόμαστε πάλι. Αυτό θα κάνουμε και αυτή τη φορά".
Keywords
Τυχαία Θέματα