Της "έβγαλε το λάδι"... (video)

Πριν από τρεις ημέρες η ΠΣΖ είχε δει τη Λιόν να σταματά το αήττητο της στο Σαμπιονά, νικώντας τη με 2-1. Οι Παριζιάνοι επέστρεψαν στο ίδιο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν τη Βιλφράνς επιχειρώντας να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Οι ερασιτέχνες του Αλέν Ποσά τους "έβγαλαν το λάδι". Παίζοντας μαζική άμυνα, με τη σκληράδα να ξεπερνά είναι η αλήθεια κάποιες φορές το μέτρο, μπλόκαραν την ομάδα του Τούχελ που αποβλήθηκε για τις έντονες διαμαρτυρίες του στο δεύτερο ημίχρονο.

Τη λύση
στους Παριζιάνους έδωσαν οι Εμπαπέ, Καβάνι που πέρασαν στο ματς στο τελευταίο 20λεπτο της κανονικής διάρκειας. Στην παράταση ήταν ο Ουρουγουανός εκείνος που ετοίμασε το γκολ για τον Ντράξλερ πριν ο Εμπαπέ προσφέρει ένα στον Ντιαμπί κι ένα στον Καβάνι για το τελικό 3-0.

Η ΠΣΖ έπαιξε παράταση για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια στο Κύπελλο Γαλλίας, το οποίο κατακτά διαδοχικά την τελευταία τετραετία.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα η Λιόν Ντουσέρ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-2 της Βιτρέ και προκρίθηκε στους "8" της διοργάνωσης. Το τέρμα της πρόκρισης σημείωσε με πέναλτι ο Λοράν στις καθυστερήσεις του ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα