Τις αποκαλύψεις του για το Comic-Con 2019 ετοιμάζει το MCU

"The Eternals", "Black Widow", "Shang-Chi" και άλλα!

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, και όπως είναι ήδη γνωστό τα Marvel Studios θα βρίσκονται εκεί για να μας ανακοινώσουν τις νέες εισαγωγές και την έναρξη της 4η Φάσης.

Σύμφωνα με το Variety, το MCU θα ανακοινώσει και επίσημα την ταινία "The Eternals" όπως επίσης και το πλήρες cast, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Angelina Jolie,

Kumail Nanjiani, Millie Bobby Brown και Richard Madden, κατά τη διάρκεια του πάνελ του.

Επίσημες ανακοίνωση θα γίνει και για το "Shang-Chi", του Destin Daniel Cretton, καθώς και τον πρωταγωνιστή του. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν δύο υποψήφιοι, ο Ludi Lin και ο Ross Butler.

Το prequel "Black Widow", με τους Scarlett Johansson, Rachel Weisz, David Harbour και Florence Pugh, θα κάνει την εμφάνισή του και μάλλον θα δούμε κάποιο πλάνο ή κάποια επίσημη φωτογραφία.

Άλλα σχέδια του MCU είναι τα "Black Panther 2", "Doctor Strange 2" και "Guardians of the Galaxy Vol. 3". Άγνωστο παραμένει αν ο James Gunn θα βρεθεί επί σκηνής. Να υπενθυμίσουμε ότι ο σκηνοθέτης απολύθηκε πέρυσι κατά τη διάρκεια του Comic-Con από την Disney.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΟι Eternals του MCU μάλλον αποκαλύφθηκανΑπεβίωσε ο αστέρας του Disney Channel Cameron BoyceSpies in Disguise - Trailer #2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα