Ανακοινώθηκε το Nintendo Switch Lite

Έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου 2019

Η Nintendo ανακοίνωσε το Nintendo Switch Lite, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 σε τρία μοναδικά χρώματα.

Το Nintendo Switch Lite θα είναι διαθέσιμο σε Κίτρινο, Γκρι κα Γαλάζιο και θα κοστίζει $199.99.

"Η προσθήκη του Nintendo Switch Lite στο lineup δίνει στους gamers περισσότερες επιλογές χρωμάτων και τιμών", δήλωσε ο πρόεδρος της

Nintendo of America Doug Bowser. "Τώρα οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν το σύστημα που τους ταιριάζει καλύτερα".

Το Nintendo Switch Lite είναι μικρότερο από το αρχικό Nintendo Switch, δεν έχει το πίσω στήριγμα και δεν υποστηρίζει την έξοδο βίντεο στην τηλεόραση, επομένως δεν διαθέτει βάση ή καλώδιο HDMI.

Η Nintendo λέει ότι το Nintendo Switch Lite θα υποστηρίξει "όλα τα παιχνίδια στην ισχυρή βιβλιοθήκη Nintendo Switch που υποστηρίζουν τη φορητή λειτουργία, αν και μερικά παιχνίδια θα έχουν περιορισμούς".

Θα υπάρξει επίσης μια ειδική έκδοση Pokemon Sword and Shield Nintendo Switch Lite που θα είναι διακοσμημένη με τα θρυλικά Pokemon Zacian και Zamazenta για $199,99, αλλά δεν περιλαμβάνει το παιχνίδι. Θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το Nintendo Switch Lite έρχονται γι'αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει FFXIV ή Eve Online.

IGN GreeceΑποκαλύφθηκαν τα Pokemon Sword and Shield Special Edition Nintendo Switch LiteH Nintendo δεν "μένει πίσω" στα Online Network Services σύμφωνα με τον MiyamotoΈνα update στο Nintendo Switch επιτρέπει την μεταφορά των Saves μεταξύ συστημάτων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα