Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει του Νουχίου

Ο Άντε Νουχίου είναι ο διακαής πόθος του Νταμίρ Κάναντι για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Ατρόμητου. Ο ψηλόσωμος φορ της Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι είτε για συμβόλαιο 6 μηνών με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο, είτε για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Ο Κοσοβάρος φορ έχει ύψος 1,97 και ο Κάναντι θέλει να αποκτήσει ένα σημείο αναφοράς η επίθεση της ομάδας του με έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά από τη θητεία του σε Αούστρια Κέρντεν αλλά και Ραπίντ Βιέννης. Ο Νουχίου ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αυστρίας, αλλά επέλεξε τελικά την Εθνική ανδρών του Κοσόβου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζεται στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχοντας σε 143 συμμετοχές 19 γκολ. Ωστόσο φέτος δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής από τον Καρβαχάλ και αναζήτησε αλλού την καριέρα του βλέποντας τον Ατρόμητο ως μια εξαιρετική επιλογή.

Η μεταγραφή του θα είχε κλείσει νωρίτερα αλλά προσφάτως ανέλαβε την ομάδα ο Ολλανδός Γιος Λουχουκάι ο οποίος θέλησε να αξιολογήσει το ρόστερ της ομάδας πριν επιτρέψει οποιαδήποτε αποχώρηση. Μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Λουχουκάι του έδωσε τα πρώτα δέκα λεπτά συμμετοχής.

Συνεπώς μόνο αν σε αυτό το διάστημα ο Λουχουκάι κρίνει ότι τον θέλει στην ομάδα και τον υπολογίζει θα "χαλάσει" η μεταγραφή του στον Ατρόμητο. Άλλωστε και οι όποιες οικονομικές διαφορές υπήρχαν με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έχουν καμφθεί.

Το dead line που έχει δώσει η κυανόλευκη ΠΑΕ στην πλευρά του Νουχίου είναι μέχρι την Πέμπτη, οπότε και θα γίνει γνωστό αν θα μείνει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα. Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.
Keywords