Τζόουνς: «Δείξαμε υπευθυνότητα!»

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Λάκι Τζόουνς μετά το τέλος της αποψινής (16/1) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ελάν Σαλόν στο PAOK Sports Arena. Αφενός ήταν η νίκη του «Δικέφαλου» που τον έκανε να χαίρεται κι αφετέρου οι προσωπικές του επιδόσεις, καθώς πέτυχε 22 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ.

«Ήταν μεγάλη νίκη, την χρειαζόμασταν για να προκριθούμε. Η Ελάν Σαλόν
είναι πολύ καλή ομάδα. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος δείξαμε υπευθυνότητα και πήραμε την νίκη», είπε ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, αποδίδοντας την επιτυχία στον τρόπο που αντιμετώπισαν την αναμέτρηση ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, όταν τα πράγματα έγιναν δύσκολα γι’ αυτούς.

Και συνέχισε: «Έχουμε ένα πολύ καλό επιτελείο, με προπονητές και ανθρώπους που ασχολούνται με την αποκατάστασή μας. Μας βοηθάει αυτό να ξεπερνούμε τα πάνω και τα κάτω μας και να παίρνουμε τις νίκες. Προσωπικά, προπονώ το σώμα μου για να συμμετέχει σε τέτοιες μάχες. Θυσιάζω το σώμα μου για να παίζω σε υψηλό επίπεδο».

Σχετικά με το πώς αντέδρασε η ομάδα του στο σημείο που η Σαλόν πέρασε μπροστά εξήγησε: «Ήταν το πιο δύσκολο σημείο. Οι προπονητές μας είχανε ετοιμάσει για τέτοιες στιγμές. Παίξαμε με ενέργεια σε εκείνο το σημείο, ενώ ένας άλλος τομέας ήταν τα ριμπάουντ».
Keywords
Τυχαία Θέματα