Την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50 χλμ βάδην

Στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50 χλμ βάδην ανδρών και γυναικών.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν 11 συνολικά αθλητές, πέντε άνδρες και έξι γυναίκες, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι περσινοί Πανελληνιονίκες, Κώστας Ντεντόπουλος, αθλητή της ΑΕΠ Ολυμπίας
και Αγγελική Μακρή, αθλήτρια επίσης της ΑΕΠ Ολυμπίας.

Στους άνδρες θα πάρουν ακόμη μέρος οι Κώστας Σταμέλος (ΓΣ Ηρακλής Θεσ.), Παναγιώτης Μουζάκης ((ΑΕΠ Ολυμπίας), Γιάννης Βαϊτσης (ΓΑΣ Ιλισσός) και Δημήτρης Τσορδιάς (ΑΕΠ Ολυμπίας), ενώ στις γυναίκες οι Νικολίτσα Ανδρεοπούλου (ΑΕΠ Ολυμπίας), Σοφία Ολυμπίου (ΑΓΕ Ζακύνθου), Ιωάννα Αντωνοπούλου (ΑΕΠ Ολυμπίας), Ζωή Κόρκου (ΓΑΣ Ιλισσός) και Ευσταθία Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός).

Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθούν και οι 7οι Χειμερινοί αγώνες βάδην, οι οποίοικ αποτελούν μια άριστη ευκαιρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των κατηγοριών να κάνουν μια δυνατή προπόνηση.

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος είναι από εκείνους που επέλεξαν να ανοίξουν τη σεζόν στο Σχοινιά. Ο 20χρονος αθλητής θα πάρει μέρος στα 20χλμ βάδην, στον πρώτο του αγώνα ως αθλητής της κατηγορίας Κ23. Πέρσι ήταν 11ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε και αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, που θα γίνει το καλοκαίρι στο Γκέβλε.

Στα 10 χλμ βάδην Κ20 ξεχωρίζει η "χάλκινη" στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, Ολγα Φιάσκα από την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης), στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία, αλλά και οι Ευσταθία Σαλμά του Ικαρου Νέας Ιωνίας και Κυριακή Φιλτισάκου του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος. Η Παναγιώτα Τσινοπούλου από τον Βέλο Παλαιού Φαλήρου θα αγωνιστεί στα 10 χλμ βάδην, ενώ η Δήμητρα Μπόχωρη από τον ΟΚΑ Βικέλα Βέροιας στα 20 χλμ βάδην.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου

08.30 50 χλμ βάδην Ανδρών
08.30 20 χλμ βάδην Α/Γ
08.35 50 χμλ βάδην Γυναικών
11.00 10 χλμ Π-Κ, Ε-Ν, Α-Γ
12.05 2 χλμ ΠΠ–ΠΚ Β΄
12.30 3 χλμ ΠΚ–ΠΠ Α’ & 5χλμ Π-Κ, Ε-Ν, Α-Γ
13.30 1 χλμ Μίνι ΠΠ-ΠΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα