Την επιστροφή του στο "Spider-Man: Far From Home" ανακοίνωσε ο Nick Fury

Μια μέρα άδεια ήθελε ο άνθρωπος, αλλά που...

Ο Samuel L. Jackson, ή όπως είναι γνωστός στο MCU, Nick Fury, επέστρεψε για τα δεύτερα γυρίσματα του "Spider-Man: Far From Home" και μας το ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Παρουσίασε μια φωτογραφία με την καλύπτρα που φοράει ο χαρακτήρας στο μάτι και έγραψε: "Πάνω που νόμιζες ότι

έχεις μια μέρα άδεια, συμβαίνει αυτό". Αυτή την περίοδο ο Jackson βρίσκεται στα γυρίσματα του sequel "The Hitman’s Wife’s Bodyguard" στην οποία πρωταγωνιστεί πλάι στους Ryan Reynolds και Salma Hayek.

Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Just when you think you have a day off... this happens!#spidermanfarfromhome#hitmanswifesbodyguard#reshootsorenhancementshots

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samuel L Jackson (@samuelljackson) στις 19 Απρ, 2019 στις 4:36 πμ PDT

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame" και θα δούμε τον Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή.

Στη νέα ταινία θα δούμε εκτός των Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Το sequel θα κάνει την εισαγωγή στην 4η φάση του MCU. To έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, "Spider-Man: Homecoming", θα το γράψουν οι Chris McKenna και Erik Sommers και θα το ντύσει μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του "Up", Michael Giacchino.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας και διαβάστε για την πιθανότητα αναφοράς του Θείου Ben. To "Spider-Man: Far From Home" θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου 2019.

IGN GreeceΠολύ μακριά απ' το σπίτι του ο Peter Parker στα νέα πόστερ του "Spider-Man: Far From Home"Σύντομα θα μάθουμε τα μελλοντικά σχέδια του MCUΑποδεικνύεται η ύπαρξη του Θείου Ben στο MCU μέσα από το trailer του "Spider-Man: Far From Home"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα