Πιθανή καθυστέρηση του Halo: The Master Chief Collection

Τα νέα έρχονται μέσω του Halo Insider.

Τον προηγούμενο μήνα σας είχαμε ενημερώσει πως ίσως δούμε ολόκληρο το Halo: The Master Chief Collection φέτος, έχοντας πάντα μία επιφύλαξη αφού ο Brian Jarrard είχε δηλώσει ότι "Αν αντιμετωπίσουμε κάποια δυσκολία, ίσως χρειαστούμε λίγο παραπάνω χρόνο".

Απ'

ο,τι φαίνεται η δυσκολία παρουσιάστηκε αφού σύμφωνα με ανακοίνωση στο Halo Insider, η συλλογή ίσως να καθυστερήσει να κυκλοφορήσει εξαιτίας της "πολυπλοκότητας" που υπάρχει στη μεταφορά του τίτλου στο PC. Στο κείμενο αναφέρει πως το Halo Reach τρέχει μια χαρά στο Scorpio Dev Kit, αλλά στο PC θα χρειαστεί πολύ περισσότερη δουλειά και μία από τις προτεραιότητες είναι η σωστή αίσθηση που πρέπει να έχει η χρήση keyboard/mouse.

Η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας ότι υπάρχει και μία "Pro Ομάδα" στην 343 η οποία αποτελείται από παλιούς επαγγελματίες παίκτες με σκοπό να βοηθήσουν στο competitive κομμάτι του Halo Infinite. Η ομάδα αυτή έχει ξοδέψει αρκετές ώρες παίζοντας MCC στο PC.

Ο Brian Jarrard παραμένει αισιόδοξος για την κυκλοφορίας του παιχνιδιού, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιας καθυστέρησης. Ένα είναι σίγουρο, πως περιμένουμε με ανυπομονησία τον ερχομό του Master Chief στο PC.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΕπεκτείνεται η open beta του film noir horror game «Dollhouse»Down To Hell - Official TrailerAaryn Flynn: 'Είμαστε αισιόδοξοι για το που μπορούν να φτάσουν τα Role Playing Games...'

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα