Την εμπλοκή του στο MCU συζητά ο Keanu Reeves

Το επιβεβαίωσε ο Kevin Feige.

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφορούσαν τελευταία στο διαδίκτυο, οι οποίες ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό Keanu Reeves να εισάγεται με κάποιον τρόπο στο MCU. Σύμφωνα με τη συνέντευξη του Προέδρου των Marvel Studios, Kevin Feige, στο ComicBook.com, οι συζητήσεις γίνονται, αλλά είναι θέμα χρόνου και ρόλου για αυτή την εισαγωγή.

"Του έχουμε

μιλήσει σε σχεδόν κάθε ταινία που έχουμε κάνει", είπε ο Feige. "Δεν ξέρω πότε ή αν θα εισαχθεί στο MCU, αλλά θέλουμε να βρούμε τον σωστό τρόπο για να το κάνουμε".

Ο Feige σημείωσε ότι προσπαθούσαν να φέρουν και τον Jake Gyllenhaal στο κινηματογραφικό σύμπαν για πολύ καιρό και εν τέλει αποφάσισε να συμμετάσχει ως Mysterio στο επερχόμενο "Spider-Man: Far From Home" (4 Ιουλίου).

Πρόσφατα είδαμε τον Keanu Reevesέχει στην τρίτη ταινία "John Wick", στο "Toy Story 4", αλλά και σε μια cameo εμφάνιση στο "Always Be My Maybe". Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στο "Cyberpunk 2077" ως Johnny Silverhand κάτι για το οποίο μίλησε κατά τη διάρκεια της E3. Επερχόμενες ταινίες του είναι τα "John Wick: Chapter 4" και "Bill & Ted Face the Music", του οποίου η ημερομηνία πρεμιέρας ορίστηκε για τις 21 Αυγούστου 2020. Οι fans του συγκεντρώνουν υπογραφές για να τον στέψει το περιοδικό Time το Πρόσωπο της Χρονιάς.

Μερικά από τα projects που γνωρίζουμε ήδη είναι τα "The Eternals", η αυτόνομη ταινία"Black Widow" και το "Shang-Chi". Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι η νέα συνδρομητική υπηρεσία Disney+, θα φέρει και αυτή σειρές που θα συνδέονται με το MCU. Μερικές από αυτές είναι οι "The Falcon and the Winter Soldier", του οποίου τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και το "Loki". Φημολογείται η σειρά "Hawkeye" και έχουν επιβεβαιωθεί κάποια άλλα προγράμματα, όπως το "Marvel 616".

Σε σχετικά νέα, ο Feige μίλησε για την εισαγωγή των X-Men και Fantastic Four στο MCU, αλλά και την πιθανότητα του να δούμε τον Deadpool στο σύμπαν. H Marvel θα έχει πάνελ στο φετινό ComicCon που θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, στο Σαν Ντιέγκο και αναμένουμε να δούμε τι νέα θα μας αποκαλύψει. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΚαταρρίπτει τις φήμες για την ταινία Deadpool/Spider-Man ο πρόεδρος της MarvelΨεύτικα τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Mindy Kaling να εμπλέκεται στο "Ms. Marvel"Ο Mandarin θα επιστρέψει στο MCU

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα