'Τίμια' η ολοκλήρωση του "Game of Thrones", σύμφωνα με τον Ser Davos

Διαβάστε άφοβα!

Με την 8η και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του HBO, "Game of Throne", να πλησιάζει, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Davos Seaworth, Liam Cunningham, μίλησε στο IGN κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου TCA για την απόφαση να ολοκληρωθεί η σειρά μετά από οχτώ σεζόν.

"Με ρωτούσαν όλη την ώρα 'Τι σκέφτεστε να κάνετε; Θα μπορούσατε να παίζετε το 'Game of Thrones' για πάντα'. Αν θες να παραμείνεις κουλ,

κάτι το οποίο είναι η σειρά, ο καλύτερος τρόπος είναι να μην μείνεις παραπάνω από όσο χρειάζεται", εξήγησε ο Cunningham. "Δεν θα ήταν τίμιο να μείνουμε παραπάνω από όσο έπρεπε. Υπάρχει ένα μέρος μου που θα μου λείψει απόλυτα και στον τάφο μου θα γράφει "Liam ‘Game of Thrones’ Cunnigham". Αλλά ήταν καιρός να ολοκληρωθεί η ιστορία… Το κοινό αξίζει αυτό το τέλος και όχι να το τραβήξουμε απλά και μόνο επειδή υπάρχει ένα βιβλίο. Πιστεύω ότι είναι πολύ τίμιο αυτό που κάνουμε”.

Ο Cunningham, βέβαια, δεν είχε πάει στο TCA για το "Game of Thrones", αλλά για την προώθηση του νέου του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με το όνομα "The Hot Zone". Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα, η σειρά ακολουθεί την επιστήμονα του Στρατού, Dr. Nancy Jaax (Julianna Margulies), η οποία ρισκάρει τη ζωή της για να σταματήσει ένα ξέσπασμα του ιού Ebola από το να διαδοθεί περαιτέρω στις ΗΠΑ το 1989. Ο Cunningham πρωταγωνιστεί ως Wade Carter, ένας επιστήμονας με μυστήριο παρελθόν. Το "The Hot Zone" θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου 2019.

Πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το τέλος, είχαμε από τον Πρόεδρο Προγράμματος, Casey Bloys, και τον διευθύνων συμβούλο του HBO, Richard Plepler, ο οποίος έχει δει τον 8ο και τελευταίο κύκλο ήδη δύο φορές.

Η Lena Headey μίλησε για τα "βαρετά" γυρίσματά της, ενώ μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της prequel σειράς.

Η 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου με επεισόδια μικρότερα των δύο ωρών και θα ξεκινούν από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής.

Το Television Critics Association Press Tour είναι μια συνέντευξη τύπου που επιτρέπει στα κανάλια και τις συνδρομητικές υπηρεσίες να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους. Διαδραματίζεται στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια δύο φορές τον χρόνο. Η πρώτη γίνεται τον Ιανουάριο όπου συζητιούνται σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα της σεζόν, και η δεύτερη πραγματοποιείται τον Μάιο όπου τα κανάλια αποκαλύπτουν τις νέες τους προσθήκες και τις ανανεώσεις τους για την νέα τηλεοπτική περίοδο.

Ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν; Έχετε δικές σας θεωρίες σχετικά με το τέλος; Πείτε μας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Nova: Αποκλειστικές φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση από τον 8ο κύκλο του GoT Ο χειμώνας έρχεται με τις νέες φωτογραφίες του "Game of Thrones"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα