Τι γύρευε ο Ντιμπάλα στην Μαδρίτη;

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα με την φετινή Ρεάλ, κάθε είδηση ή κάθε γεγονός που μπορεί να συσχετιστεί με την ανασύνταξή της, είναι ευπρόσδεκτο για τα ΜΜΕ της Ισπανίας κι όχι μόνον!

Με αφορμή έναν τραυματισμό και την επικείμενη διακοπή των πρωταθλημάτων ο Αργεντίνος επιθετικός της Γιουβέντους Πάολο Ντιμπάλα βρέθηκε στην Μαδρίτη.

Εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο επ’ ονόματι «Los Arroces de Segis» μαζί με φίλους του και μέσα σε λίγα λεπτά, αυτό το γεγονός μεταδόθηκε ραδιοφωνικά με στόμφο
και μετά των συνηθισμένων φέτος στην Καστίλλη, μεταγραφικών σεναρίων!

Η είδηση «έτρεξε» με γοργούς ρυθμούς φθάνοντας ως το Τορίνο, την πόλη του Πιεμόντε όπου βγάζει το «μεροκάματό» του ο άσσος της Γιουβέντους μέσα σε ούτε μια ώρα!

Ο Ντιμπάλα προκειμένου να σβήσει έγκαιρα όποια «φωτιά» πήγε να ανάψει (;), έσπευσε στις επόμενες ώρες να ανακοινώσει μέσω των social media ότι το ταξίδι στην Μαδρίτη ήταν προγραμματισμένο από τον περασμένο Γενάρη!
Εξάλλου όπως ανέφερε ο ίδιος δεν είχε δει ποτέ του την πρωτεύουσα της Ισπανίας και επί τη ευκαιρία το έκανε τώρα που ήταν και εκτός πλάνων λόγω τραυματισμού..

Η Ρεάλ μετά την όχι ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά στην Ισπανία ψάχνει για ένα restart που ξεκινά με σενάρια δυναμικής ενίσχυσης! Ήδη έχουν ειπωθεί πολλά για τον Νεϊμάρ, όμως πρόσφατα ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν τράβηξε από την πλευρά του το… χειρόφρενο στην συγκεκριμένη φημολογία.

Τώρα η παρουσία του Ντιμπάλα στην Μαδρίτη ήρθε να «κάτσει» μια χαρά στα όνειρα των οπάδων των «Μερέγκες» έστω και για λίγες ώρες. Εκτός βέβαια και εάν αυτή η ιστορία δεν αποτελεί απλά ένα φανταστικό σενάριο εμπλουτισμένο με το στοιχείο της σύμπτωσης! Οι δύο τεράστιοι σύλλογοι έχουν καλές σχέσεις εξάλλου..

Το βέβαιο είναι πως η «βασίλισσα» είναι έτοιμη να σπρώξει μεγάλα ποσά σε λίγους μήνες. Κι αυτό το δεδομένο θα γεννά πολλές ιστορίες, ώσπου να φτάσουμε και στην πραγματικότητα!
Keywords
Τυχαία Θέματα