Ένας πανηγυρισμός σκέτο… σοκ!

Φωτιές άναψε στην Βουλγαρία ο Βραζιλιάνος επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Καράνκα όχι τόσο με το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι της αγωνιστικής, αλλά κυρίως όπως το πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του!

Ο 26χρονος παίκτης σημειώσε το νικητήριο τέρμα στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης κρατώντας «ζωντανή» την ομάδα του στην διεκδίκηση του τίτλου έτσι όπως καταδιώκει στη βαθμολογία την πρωτοπόρο Λουντογκόρετς!

Βέβαια αυτό που έκανε στη συνέχεια έφερε την
μεγάλη αναστάτωση στην γειτονική χώρα καθώς επέλεξε να πανηγυρίσει το γεγονός κρατώντας ένα τεράστιο πλαστικό… πέος (!!) τυλιγμένο με ένα κασκόλ της Λέφσκι!

Levski are planning to file official complaints to the Disciplinary body of the Bulgarian FA and the Prosecutor’s office about the inappropriate way CSKA striker Karanga celebrated his derby winner yesterday pic.twitter.com/mJiE9PYPUl

— mshumanov (@shumansko) March 19, 2018
Ο Φερνάντο Καράνκα φρόντισε, μάλιστα, να αναρτήσει το… «επίτευγμά» του στα social media όπου όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε ένας μεγάλος χαμός.

Η διοίκηση της Λέφσκι από την πλευρά της τον καταγγέλει στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Βουλγάρικης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα