Τη φωνή της σε κεντρικό χαρακτήρα του "We Happy Few" θα δανείσει ηθοποιός του "Game of Thrones"

Η Charlotte Hope μεταπηδά στο voice acting.

Από τη σειρά "Game of Thrones" στο παιχνίδι "We Happy Few" θα μεταφερθεί η ηθοποιός Charlotte Hope.

Ο ιδρυτής της Compoulsion Games, Guillaume Provost, αποκάλυψε σε επεισόδιο του "Inside Xbox" ότι η ηθοποιός θα δανείσει τη φωνή της στη Sally Boyle, ενός εκ των τριών βασικών

playable χαρακτήρων του "We Happy Few".

Για το "Game of Thrones", η Βρετανή ηθοποιός Hope ενσάρκωσε τη σαδιστική Myranda, σύντροφο του Ramsay Bolton, από την 3η μέχρι και την 6η σεζόν της σειράς του HBO. Σύμφωνα με τα λόγια του Provost, προτίμησαν το cast του "We Happy Few" να είναι, κατά κύριο λόγο, αγγλικής καταγωγής.

"Τα περισσότερα μέλη του cast κατάγονται από την Αγγλία", ήταν τα λόγια του σε συνέντευξη για το "Inside Xbox". "Προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε ηθοποιούς από τον Καναδά... όταν ο προϋπολογισμός ήταν ακόμα μικρός και δεν είχαμε αρκετά χρήματα να ξοδέψουμε. Και αυτό που συνειδητοποιήσαμε ήταν πως μερικοί από τους ηθοποιούς μπορούν να κάνουν τη βρετανική προφορά αρκετά πειστικά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να έχεις και μία πειστική παράσταση ταυτόχρονα".

Η Charlotte Hope ωςMyranda στη 4η σεζόν του "Game of Thrones"

"Θα έχουμε όλους τους ηθοποιούς από την Αγγλία που θα μας λένε είναι 'sweets' και όχι 'candies' και θα μας βοηθήσουν να μην κάνουμε λάθη στο σενάριο", συμπλήρωσε και συνέχισε.

"Έχουμε καταγράψει απομακρυσμένα 300.000 λέξεις διαλόγου με ηθοποιούς στην Αγγλία, και πίστευα ότι δεν είναι εφικτό αλλά ο αφηγηματικός μας σκηνοθέτης ελίσσεται αρκετά μεταξύ του cast και της σκηνοθεσίας".

Το "We Happy Few" έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και δεν αργεί πολύ να έρθει στις κονσόλες Xbox One, PS4 και στους υπολογιστές. Για την επόμενη και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα περιμένουμε λίγο περισσότερο, αφού η σειρά θα επιστρέψει το 2019 και η ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceTo We Happy Few αντιμετωπίζει προβλήματα στην ΑυστραλίαΑναβλήθηκε για το καλοκαίρι το We Happy Few15 Λεπτά παράνοιας από το We Happy Few - IGN First

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα