Τι έλεγε ο Μολό στο περιβάλλον του: "Πάνω από μένα η ομάδα"

Ο Γιοάν Μολό εμφανίστηκε μετανιωμένος για το πειθαρχικό του παράπτωμα και θέλησε να ρίξει τους τόνους, όπως αποκαλύπτει το novasports.gr. Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, ο Γάλλος επιθετικός έλεγε χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον προπονητή. Ίσα - ίσα, μου αρέσει πολύ. Αποφάσισε να με αφήσει εκτός αποστολής και του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Άλλωστε ο σύλλογος είναι σημαντικότερος απ' ότι εγώ".

Ο Μολό έλεγε ακόμα σε δικούς του ανθρώπους
ότι η πρόσφατη ανάρτηση του στο instagram, δεν ήταν "σπόντα" στον προπονητή του, αλλά κάτι το προσωπικό. Ένα τρόπος για να πει ότι έχει κίνητρο και υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε κάποιο υπονοούμενο.

"Έχουμε πέντε βαθμούς και έχω δώσει τους τέσσερις στην ομάδα. Η δουλειά μου είναι να φέρνω βαθμούς στην ομάδα μου. Θα συνεχίσω να προπονούμαι με τον τρόπο που κάνω πάντα, γιατί ο σύλλογος με πληρώνει και είμαι επαγγελματίας. Δεν ήρθα εδώ για να μιλάω, αλλά για να δείξω το κίνητρο και τη θέληση που έχω γι΄αυτή τη φανέλα", ήταν κάποια από τα λόγια του Μολό σε ανθρώπους του τον γνωρίζουν καλά.
Keywords
Τυχαία Θέματα