Τη δυαδικότητα της Jean Grey μας δείχνει η νέα αφίσα για το "X-Men: Dark Phoenix"

Αναμένοντας υπομονετικά το νέο trailer.

Μια νέα αφίσα για την επερχόμενη ταινία "X-Men: Dark Phoenix" αποκαλύφθηκε μαζί με την πληροφορία ότι το νέο trailer θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω του Twitter, η οποία φέρει τον τίτλο "Η νέα αφίσα του #DarkPhoenix έφτασε. Tο trailer βγαίνει αύριο!"

Η αφίσα δείχνει την Sophie Turner να είναι χωρισμένη στα δύο με

ένα λαμπερό κεραυνό, μάλλον την ηλιακή έκλαμψη, η οποία την μεταμορφώνει από Jean Grey σε Dark Phoenix. Σε κάθε μία από τις πλευρές της υπάρχουν και οι σύμμαχοί της, μεταξύ άλλων οι Professor X, Magneto, Beast, Nightcrawler, Cyclops, Quicksilver κ.α.

Δείτε και μόνοι σας την αφίσα παρακάτω:

Credit: Marvel, 20th Century Fox.

Το "X-Men: Dark Phoenix" είναι η νέα προσθήκη στο franchise μετά το "X-Men: Apocalypse" (2016). Θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90 και θα αντλεί έμπνευση από την ομώνυμη σειρά κόμικς "Dark Phoenix Saga" της Marvel. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο Simon Kinberg.

Πρωταγωνιστές, εκτός από τους προαναφερθέντες, θα είναι η Sophie Turner ως Jean Grey, James McAvoy ως Charles Xavier, Jennifer Lawrence ως Mystique και Evan Peters ως Quicksilver, Michael Fassbender ως Magneto, Nicholas Hoult ως Beast, Alexandra Shipp ως Storm, Andrew Stehlin ως Red Lotus, Kodi Smit-McPhee ως Nightcrawler και Kota Eberhardt ως Selene. Επίσης, η Jessica Chastain θα κατέχει τον ρόλο μιας shapeshifter που συναντά την Phoenix.

Η ταινία πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να υλοποιηθεί. Κάποιες σκηνές ξαναγυρίστηκαν και η ημερομηνία πρεμιέρας άλλαξε δύο φορές. Μην ξεχάσετε να δείτε την πρώτη αφίσα της ταινίας, τη φωτογραφία που δείχνει τον Magneto ταλαιπωρημένο, αλλά και το πρώτο trailer της.Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Hans Zimmer συνέθεσε τη μουσική του "X-Men: Dark Phoenix", το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου 2019.

IGN Greece Να και η επίσημη αφίσα του "X-Men: Dark Phoenix"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα