Μήπως η Microsoft ετοιμάζεται να προσθέσει Xbox support στα PC;

Έτσι φαίνεται.

Σημαντικές ενδείξεις φαίνεται να μας προετοιμάζουν για την εποχή όπου θα μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια του Xbox στα Windows.

Τουλάχιστον αυτό μας λέει το Windows Insider Program της Microsoft, ένα πρόγραμμα της εταιρείας το οποίο επιτρέπει

στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν πιλοτικά επερχόμενα updates στα Windows.

Η ίδια η Microsoft ανέφερε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτού του είδους την τεχνολογία. Βοηθήστε μας να ελέγξουμε αυτά τα συστήματα παίζοντας το State of Decay εντελώς δωρεάν, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στον υπολογιστή σας. Απλά φροντίστε να μας ενημερώσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που ενισχύει μάλιστα και την άποψη μας, εμφανίζουν και τα αρχεία του παιχνιδιού. Το παιχνίδι λοιπόν χρησιμοποιεί αρχεία τύπου .xvc, ένα format το οποίο έκανε την εμφάνιση του στα παιχνίδια του Xbox One και μόνο. Εξίσου σημαντικό, όπως μας ενημερώνει και το pcgamer, είναι και το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν κατεβαίνει από το Microsoft Store αλλά από το assets1.xboxlive.com.

Χρειάζεστε και άλλες αποδείξεις; Να είστε σίγουροι ότι θα τις βρούμε και θα σας τις παρουσιάσουμε!

IGN Greece Φαίνεται πως η Microsoft εργάζεται πάνω σε 4K κάμερες Το Black Friday επιστρέφει με ασυναγώνιστες προσφορές Τα keyboards και τα mice της Corsair είναι πλέον συμβατά με το Xbox One

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα