Θορθάνο: «Να είμαστε ο εαυτός μας» (video)

Ο Ινίγο Θορθάνο τόνισε στους Νικήτα Αυγουλή και Γιαννίκο Δούσκα ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν πρέπει να παρασυρθεί από την απουσία του Σβεντ στο παιχνίδι με την Χίμκι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Νovasports:

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Έπρεπε να πάει στη Βαρκελώνη γιατί η μητέρα του υποβάλλεται σε επέμβαση στην καρδιά. Στον
Παναθηναϊκό είμαστε οικογένεια και όταν υπάρχει πρόβλημα κάτι πρέπει να γίνεται. Θα είναι μαζί μας στη Μόσχα αύριο το πρωί και όλα θα είναι καλά».

Για τις ασθένειες των προηγούμενων ημερών και τον Παπαπέτρου: «Ο Παπαπέτρου θα ταξιδέψει και θα δούμε αν θα είναι έτοιμος, οι υπόλοιποι είναι ΟΚ».

Για την Χίμκι χωρίς Σβεντ: «Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνοι. Είναι λάθος να πιστεύεις ότι θα είναι πιο εύκολο επειδή δεν παίζει ο Σβεντ και θα λείψουν 25 πόντοι και 8 ασίστ, γιατί ένας παίκτης που βάζει συνήθως 2-3 πόντους, μπορεί να βάλει 12 ή 20 ή 25. Όλοι ξέρουν τον Κρόκερ και ότι η Χίμκι έχει φανταστικό ρόστερ, να ξεχάσουμε ποιος είναι έξω και να επικεντρωθούμε σε αυτούς που παίζουν για να δώσουμε το καλύτερο».

Για το πλάνο: «Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Όταν παίζουμε στο ΟΑΚΑ είμαστε διαφορετικοί. Ο μόνος στόχος είναι να είμαστε επιθετικοί σε επίθεση και άμυνα, να παίζουμε γρήγορα και να παίρνουμε το ριμπάουντ. Δεν έχουμε άλλο πλάνο, θα ήταν απίθανο να είχαμε, μέχρι τώρα εκτός έδρας δεν ήμασταν ο εαυτός μας».

Για το αν βολεύει ο ρυθμός «πέντε - πέντε»: «Όχι, πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε όλες τις καταστάσεις. Στα 12 - 28 δευτερόλεπτα βρίσκουμε καλά σουτ, αλλά όταν η επίθεση φτάνει στα τελευταία δευτερόλεπτα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι και να βρίσκουμε το κατάλληλο σουτ. Χρειαζόμαστε όμως και αιφνιδιασμό και γι' αυτό είναι απαραίτητο το αμυντικό ριμπάουντ».
Keywords
Τυχαία Θέματα