Θετική πρόβα-τζενεράλε για την ΑΕΚ, 0-0 με Μπασακσεχίρ (video)

H ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς γκολ απέναντι στην Μπασακσεχίρ (0-0), στο τελευταίο της φιλικό ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της για τη νέα σεζόν.

Η «Ένωση» αντιμετώπισε μια ομάδα που είναι πιο μπροστά από αυτήν στην προετοιμασία, παρόλα αυτά είχε πολλές καλές στιγμές (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο), δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αν κάτι έλειψε από την
ελληνική ομάδα ήταν η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια. Η φάση του 21ου λεπτού ήταν χαρακτηριστική. Η ΑΕΚ έχτισε αστραπιαία την αντεπίθεσή της, προϊόν της σωστής αμυντικής της τοποθέτησης και της πίεσης που άσκησε, ο Παουλίνιο μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έχοντας τρεις συμπαίκτες του ως στήριγμα κι αντί να επιλέξει πάσα, σούταρε με τον προσωπικό του αντίπαλο «κολλημένο» επάνω του.

Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ έδειξε ότι είναι σε σωστό σημείο, τόσο όσον αφορά την ταχύτητα και την ένταση που επιδιώκει να επιβάλει ο προπονητής της, όσο και στο κομμάτι των συνεργασιών και της ομαδικής λειτουργίας γενικότερα.

Ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι αρχικά ανησύχησε (αντικαταστάθηκε αυτόματα), αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν ότι αυτό έγινε περισσότερο προληπτικά.

Ντεμπούτο για τον Ολιβέιρα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 64’ κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί, αφού το παιχνίδι είχε χάσει τον ρυθμό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα