Θεσσαλονίκη: Ποιός είναι ο ντελιβεράς που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Δημήτρης Ασημάκης λέγεται ο διανομέας ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη σε τροχαίο δυστύχημα. Ήταν το τελευταίο θύμα, θυσία στον βωμό της ασφάλτου. Ξεψύχησε εν ώρα εργασίας σε ηλικία 47 ετών.

Στενός φίλος του θύματος προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook με την οποία αποχαιρετά τον φίλο του και πρώην συνάδελφό του και γράφει μεταξύ άλλων: “Ήταν ένας από μας… Εξαίρετος φίλος…και πρώην συνάδελφος διανομέας…Ο Θεός και η μοίρα..δυστυχώς του έπαιξαν πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι…Το σόκ είναι πάρα πολύ μεγάλο… Εκ βαθέων

θερμά συλλυπητήρια στον Κο Χρήστο…την Κα Ελένη…τον μικρό Χρήστο και την Νάνσυ…Ο Θεός να σας δίνει κουράγιο και δύναμη…..!!!!!!!!!!”

Τι λέει η Αστυνομία για το τροχαίο δυστύχημα

Ο 47χρονος ντελιβεράς παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. που οδηγούσε ένας 21χρονος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την 30-10-2021 και ώρα 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός.

Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του δεύτερου οδηγού.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του ατυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Τον είχε παρασύρει παρέσυρε επιβατικό αυτοκίνητο το οδηγούσε αλλοδαπός οδηγός 21 ετών. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στις 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα