"Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση" (video)

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν τόνισε πως η ομάδα είναι ενωμένη και θέλει να βγάλει αντίδραση.

Αναλυτικά:

«Είμαστε καλά, πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα. Είμαστε ενωμένοι. Προφανώς το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν μας πήγε όπως θα θέλαμε. Κάποια νεκρά διαστήματα στοίχισαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πιστεύω πως κόντρα στη Φουενλαμπράδα θα είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να αντιδράσουμε μετά τον τρόπο που χάσαμε», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ΑΕΚ
είπε: «Είναι θέμα προσαρμογής. Έχουμε πολλά καινούρια πρόσωπα και πολλούς τραυματίες. Προσπαθούμε να βρούμε χημεία και να γνωριστούμε καλύτερα, γιατί ο καθένας δεν ξέρει τον άλλο ακόμη άριστα. Κάποιες φορές το ένστικτό μας είναι καλά, αλλά πρέπει να βρούμε σύντομα το ρυθμό μας γιατί δεν θα έχουμε δικαιολογία αν αυτό δεν συμβεί μέσα στη σεζόν».

Όσο για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Φουενλαμπράδα είπε: «Έχουμε δουλέψει τακτικά και ξέρουμε πως η Φουενλαμπράδα όπως κάθε ισπανική ομάδα θα θέλει να τρέξει, γι’ αυτό δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν τα πράγματα που τους αρέσουν. Έχουμε δουλέψει στην τρανζίσιον άμυνα, να έχουμε πάντα παίκτες πίσω και να χρησιμοποιήσουμε σωστά τα φάουλ».
Keywords
Τυχαία Θέματα