Η Μαρία Σάκκαρη στο Tennis24: “Γι’ αυτό άλλαξα προπονητή”

Η Μαρία Σάκκαρη “χώρισε” με τον Σουηδό, πρώην πλέον, προπονητή της Τόμας Γιόχανσον και το 2019 θα δουλέψει με τον παλιό γνώριμό της, Μαρκ Πέτσι. Αναλυτικά όσα είπε στο Tennis24.gr…

Ο πρώην προπονητής του Άντι Μάρεϊ και φυσικά πρώην προπονητής της Μαρίας Σάκκαρη, Μαρκ Πέτσι, θα καθοδηγήσει το 2019 την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αυτήν την στιγμή.

Η Μαρία “χώρισε” με τον Τόμας Γιόχανσον πρόσφατα και εφόσον ο Πέτσι δεν δεσμεύεται το 2019 από το SkySports (στο οποίο ήταν σχολιαστής πέρσι), θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της 23χρονης στο

γυναικείο Tour.

Στο Tennis24.gr μίλησε η πρωταθλήτρια μας, τονίζοντας πως η αλλαγή προπονητή έγινε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, διότι με τον Μαρκ Πέτσι υπάρχει πολλή καλή χημεία από την προηγούμενη συνεργασία τους και δεν ήθελαν και οι δυο να χαθεί μια ευκαιρία επανένωσης τώρα, που είναι εφικτή.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενη για την νέα συνεργασία μου με τον Μαρκ (Πέτσι). Είχαμε δουλέψει μαζί πριν λίγο καιρό και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη από την χημεία μας.

Όσο διάστημα δεν ήταν προπονητής μου, διατηρούσαμε φιλικές σχέσεις και αυτό βοήθησε στο να συμφωνήσουμε να συνεργαστούμε ξανά. Είμαστε και οι δυο χαρούμενοι για την νέα πρόκληση και ελπίζω το 2019 να είναι μια καλή χρονιά για εμάς.

Όσον αφορά τον Τόμας (Γιόχανσον), η λύση της συνεργασίας μας έγινε φιλικά. Διατηρούμε καλές σχέσεις ακόμη. Τον ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία μας και του εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον, γιατί φέτος διανύσαμε μια επιτυχημένη σεζόν μαζί”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η Μαρία Σάκκαρη στο Tennis24: “Γι’ αυτό άλλαξα προπονητή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα