«Θέλουμε να διοργανώσουμε το Final Four»

Ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης μίλησε στο Novasports.gr και την Δώρα Παντέλη για την κλήρωση με την ΑΕΚ στους «16» του Basketball Champions League, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να διοργανώσει το Final Four.

Αναλυτικά:

Για
την κλήρωση: «Ήμουν σίγουρος ότι θα κληρωθούμε με την ΑΕΚ. Όλα αυτά πριν από τις κληρώσεις είναι χάριν αστεϊσμού ή βγάζουν κάποια γούρια, δεν έχουν κάποια ουσία γιατί όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Ειδικά οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους είναι εξαιρετικές. Ο ''εμφύλιος'' όπως χαρακτηριστικά λέμε με την ΑΕΚ γεννά και άλλα συναισθήματα. Είναι η κάτοχος του τίτλου, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από μία ομάδα που προέρχεται από το πρωτάθλημά μας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την πρωταθλήτρια του BCL και αυτό το κάνει πιο ελκυστικό, κάνει τους πάντες που συμμετέχουν να θέλουν να κερδίσουν. Ήταν το πιο δυνατό ζευγάρι που έβγαλε η κλήρωση».

Για τις σχέσεις ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Αυτό είναι το μοντέλο του μοντέρνου αθλητισμού και πρωταθλητισμού. Οι ομάδες μεταξύ τους να έχουν άριστες σχέσεις, το αγωνιστικό είναι κάτι ξεχωριστό. Ο καθένας θέλει να κερδίζει και να βγαίνει αθλητικά νικητής από οποιαδήποτε κόντρα. Γι' αυτό άλλωστε πασχίζουν όλοι οι παίκτες, οι προπονητές αλλά και όσοι είμαστε γύρω να τους υποστηρίζουμε. Τα τελευταία χρόνια επειδή έχουμε έρθει πάρα πολλές φορές αντιμέτωποι με την ΑΕΚ, έχουμε μία εξαιρετική σχέση με την διοίκηση της ΑΕΚ, έχουμε ανταλλάξει εξαιρετικές φιλοξενίες και δεν αλλάζει τίποτα και σε αυτά τα ματς που θα έρθουν. Θα τα αντιμετωπίσουμε έτσι και ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο θα προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Για το αν ο ΠΑΟΚ θέλει να διοργανώσει το Final Four: «Ισχύει. Μακάρι να έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδεχτούμε ότι θα θέλαμε πάρα πολύ να συμμετέχουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση στο γήπεδό μας. Πιστεύω ότι όπως συζητήσαμε και με το BCL, ήταν το βασικό θέμα του μίτινγκ που είχαμε με όλες τις ομάδες, θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας, την επιθυμία μας να διοργανώσουμε ένα Final Four και από εκεί και πέρα ό, τι είναι καλύτερο ας γίνει».

Για τις ιδιαιτερότητες των ματς με την ΑΕΚ: «Σίγουρα θα έχει για την ΑΕΚ γιατί θα προέρχεται από την συμμετοχή της στο Διηπειρωτικό, στις 15 και 17 στη Βραζιλία. Εμείς ευελπιστούμε την ίδια μέρα στις 17 να βρισκόμαστε στον τελικό Κυπέλλου. Έχουμε τον ημιτελικό που είναι και το μεγάλο εμπόδιο για να φτάσουμε εκεί, στις 13 στην Κύμη. Οπότε οι αγώνες μετά την διακοπή που θα υπάρχει για τις εθνικές ομάδες, οι δύο ομάδες θα έρχονται από ιδιαίτερες στιγμές και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη σειρά, δεν ξέρουμε καν πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες σε αυτές τις αναμετρήσεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα