Το "Shrink" εντάσσεται στα κινηματογραφικά σχέδια της Sony Pictures

Από τον δημιουργό του Deadpool.

Από τον δημιουργό του "Deadpool", του πασίγνωστου, πλέον, αθάνατου και αθυρόστομου ήρωα της Marvel, έρχεται μία ακόμα ιστορία που πιθανολογείται να αποκτήσει το δικό της franchise.

Σύμφωνα με το Deadline, η Sony Pictures είχε αποκτήσει, από καιρό, τα δικαιώματα για τη μεταφορά του "Shrink", ενός κόμικ που αποτελεί

πνευματική ιδιοκτησία του Rob Liefeld, συν-δημιουργού του Deadpool. Τα σχέδια τώρα θέλουν το εν λόγω κόμικ να αξιοποιείται και να μεταφέρεται κινηματογραφικά, από τους παραγωγούς Doug Belgrad, και την εταιρεία παραγωγής του 2.0, και Adam Fields, εκ μέρους της Sony. Μαζί τους στην παραγωγή βρίσκεται και ο ίδιος ο Liefeld, επίσης εκ μέρους της Sony.

Εικόνα από Rob Liefeld Creations.

Το project κάνει τα πρώτα του βήματα, για αυτό και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με τους συντελεστές του. Μέχρι στιγμής, ήταν μόνο μία από τις 'ξεχασμένες' προοπτικές της Sony, που ανακαλύφθηκε και επανήλθε στο φως χάρη στον Fields. Ο παραγωγός βρήκε το σενάριο των Glenn Ficarra και John Requa (Bad Santa, και το προώθησε στο studio ώστε να ανανεωθούν τα δικαιώματα για τον τίτλο του Liefeld.

Οι πηγές αναφέρουν πως το project θα φέρει το ίδιο χιούμορ και αισθητική κατηγορίας R (κατάλληλης μόνο για ενηλίκους) όπως και το πιο δημοφιλές και κερδοφόρο, "Deadpool". Στην ιστορία του "Shrink" πρωταγωνίστρια είναι η Crystal, μία ψυχίατρος με αρκετά μπλεξίματα, ειδικά από τότε που ανέλαβε έναν αγχώδη αρχηγό συμμορίας για πελάτη της.

Εικόνα από Rob Liefeld Creations.

Το franchise του "Deadpool" υπήρξε μία από τις πιο κερδοφόρες ιδιοκτησίες των Marvel/Disney, με τη δεύτερη του ταινία να ξεπερνά ρεκόρ στα box office και να γίνεται η τρίτη πιο κερδοφόρα στην κατηγορία R.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΤα έσοδα του PlayStation Network φτάνουν επίπεδα ρεκόρSpider-Man: Into the Spider-Verse - "The One and Only Spider-Gwen" ClipΜικρή πτώση στους PS Plus συνδρομητές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα