Θέλει ξεκίνημα με νίκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπέτις (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει να ξεκινήσει με τρίποντο τις υποχρεώσεις του στον 6ο Όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Για τους «ερυθρόλευκους», το ματς της πρεμιέρας είναι κλειδί, καθώς σε περίπτωση νίκης παίρνουν κεφάλι για μία από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου, αν η Μίλαν επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί και η Ντουντελάνζ (που υποδέχεται τους «ροσονέρι» στις 22.00) αυτόν της αδύναμης ομάδας του γκρουπ.

Οι Πειραιώτες, θα αντιμετωπίσουν ισπανική
ομάδα εντός έδρας για 16 φορά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, έχοντας απολογισμό 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες στα προηγούμενα. Αντίθετα, οι «βερδιμπλάνκος» αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά ελληνική ομάδα, με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας να έχει χάσει μόνο ένα από τα επτά τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αγωνιστικά, οι αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Πέδρο Μαρτίνς σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος αναμένονται ελάχιστες, με τους Μεριά και Νάτχο πιθανότατα να παίρνουν θέση στο βασικό σχήμα, αντί των Μιράντα και Μπουχαλάκη αντίστοιχα. Από ίωση ταλαιπωρείται ο Ελαμπντελαουί, με τον Τοροσίδη υποψήφιο για την θέση του δεξιού μπακ αν ο Νορβηγός διεθνής δεν προλάβει.

Αντίθετα, μεγαλύτερο rotation αναμένεται από τον τεχνικό των φιλοξενούμενων Κίκε Σετιέν, με παίκτες όπως οι Μπαραγάν, Χάβι Γκαρσία, Λο Σέλσο, Τέγιο και Χοακίν να θέτουν υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα.

Πιθανές ενδεκάδες:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης - Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας - Καμαρά, Νάτχο - Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε - Γκερέρο.
ΜΠΕΤΙΣ: Λόπεθ - Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ - Μπαραγάν, Χ. Γκαρσία, Λο Σέλσο, Γουαρδάδο, Τέγιο - Χοακίν, Λόρεν.
Διαιτητής: Ντάνιελ Στεφάνσκι (Πολωνία).
Keywords
Τυχαία Θέματα