Θέλει το διπλό και μια καλή εμφάνιση

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των “αιωνίων” για την 25η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:00). Οι Πειραιώτες εμφανίζονται πανέτοιμοι για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, στην οποία θέλουν το “τρίποντο”, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, ελπίζοντας
σε μελλοντικά “στραβοπατήματα” του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, θέλουν και μια μεγάλη νίκη γοήτρου για να να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, προκειμένου να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Σα θα καθίσει στην εστία των “ερυθρολεύκων” με τους Μεριά και Σισέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κούτρης και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε να είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι. Οι Ποντένσε, Μασούρας και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα