Θέλει την ΠΑΕ και το ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να επιθυμεί την ανάμιξη στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με προϋπόθεση την μόνιμη στέγασή της στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Πέμπτης, ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού τμήματος των «πράσινων» βρίσκεται σε συζητήσεις με την κυβέρνηση για το θεμα,
έχοντας συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα μέσω συμβούλου του Πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, από την πλευρά Γιαννακόπουλου φέρεται να έχει κατατεθεί στην κυβέρνηση το πρότζεκτ «ATHENS ALIVE OAKA» για επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, σε συνεργασία και με τρία ξένα funds.

Το σχέδιο, προβλέπει το γκρέμισμα του υπάρχοντος κεντρικού γηπέδου του ΟΑΚΑ και την κατασκευή νέου με διατήρηση του στεγάστρου Καλατράβα, αλλά και την ανέγερση δύο γηπέδων μπάσκετ, ενός νέου εκεί που βρίσκεται το σημερινό και ενός δεύτερου μικρότερης χωρητικότητας. Επίσης, προβλέπεται η ανέγερση υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στον συγκεκριμένο χώρο.

Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται να υπάρχουν σχετικές συμφωνίες με την κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα, ώστε να προχωρήσουν και οι διαπραγματεύσεις Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ με τον Γιάννη Αλαφούζο.
Keywords
Τυχαία Θέματα