Θέλει τη νίκη στις ευκαιρίες του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη Αβάτου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος και θέλει τη νίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στον όμιλο (15:00). Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να ξεκουράσει ορισμένους θεωρητικά βασικούς και να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί ελάχιστα στα προηγούμενα ματς σε Ελλάδα
και Ευρώπη. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε στην αποστολή και οκτώ παίκτες από την Κ19 του συλλόγου, προκειμένου να τους δοκιμάσει σε συνθήκες πραγματικού αγώνα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Χουτεσιώτη στην εστία. Οι Μιράντα και Νικολάου θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Μασούρα και Τσιμίκα στα δυο άκρα της άμυνας. Οι Ανδρούτσος και Φετφατζίδης θα αγωνιστούν ως κεντρικοί μέσοι, με τους Πάρντο, Βρουσάι και Βοΐλη να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μάνος.
Keywords
Τυχαία Θέματα