Έσπασε τα κοντέρ ο Μιλουτίνοφ

Τεράστια εμφάνιση και πάλι στην Ισπανία, που φαίνεται να του... ταιριάζει, πραγματοποίησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρβος σέντερ έμοιαζε ανίκητος στη ρακέτα, απέναντι στους Τόμιτς – Σεραφέν και κατέγραψε μία από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις της καριέρας του με τα «ερυθρόλευκα». Άλλωστε το μαρτυρούν και οι αριθμοί του, αφού μέτρησε 18 πόντους, 14 ριμπάουντ,
1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη, ισάριθμες τάπες και 8 κερδισμένα φάουλ σε 27:12.

Το εντυπωσιακό της αποψινής του εμφάνισης, πάντως, είναι ότι ο Μιλουτίνοφ κατέρριψε δύο προσωπικά ρεκόρ, σε ριμπάουντ και σε ranking.

Συγκεκριμένα, με τα 14 "σκουπίδια" που μάζεψε ξεπέρασε την επίδοση που είχε πραγματοποιήσει κόντρα στη Μάλαγα (12), ενώ και οι 36 μονάδες στο ranking είναι νέο προσωπικό ρεκόρ, καταρρίπτοντας το προηγούμενο που ήταν οι 33 μονάδες στο παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο Σέρβος «πύργος» του Ολυμπιακού, έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για MVP της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, αφού για την ώρα έχει από... κάτω τους Γιαν Βέσελι (33 μονάδες στο ranking) και Κρούνοσλαβ Σιμόν (30), που επίσης είχαν σπουδαία βραδιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα