Θέλει σκορ πρόκρισης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Βίντι στην Βουδαπέστη (22.00) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη απέκλεισε στον τρίτο προκριματικό γύρο την Σέλτικ και η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο πριν από τους «32» της διοργάνωσης, με πρώτη μονομαχία απόψε στην Groupama Arena της Βουδαπέστης.

Ο Έλληνας τεχνικός, θέλει από την ομάδα του να μην δεχτεί γκολ, ενώ το ιδανικό θα ήταν να σκοράρει για να έρθει στην Αθήνα με προβάδισμα πρόκρισης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ενδεκάδα της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκη, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο και Χουλτ στην άμυνα, τους Γαλανόπουλο ή Άλεφ και Σιμόες αμυντικά χαφ, τους Μπακασέτα ή Γκάλο και Λόπες ή Μάνταλο στα άκρα και τον Κλωναρίδη με τον Λιβάια στην επίθεση.

Η Βίντι, που έχει χάσει μόνο ένα από τα εννέα ευρωπαϊκά της παιχνίδια και μόλις ένα από έξι συνολικά εντός έδρας ματς στην Ευρώπη, αναμένεται να παραταχθεί με τους Κόβατσικ - Νέγκο, Βινίσιους, Γιουχάζ, Στόπιρα - Νικόλοφ, Χούζτι, Χάτζιτς, Φιόλα - Λάζοβιτς και Κόβατς.

Διαιτητής ο Ιταλός Τζανλούκα Ρόκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντι Λιμπερατόρε και Τονολίνι.
Keywords