Θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, στον πρώτο προημιτελικό αγώνα με την ΑΕΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική τους φόρμα το τελευταίο χρονικό διάστημα και να πανηγυρίσουν μια νίκη, που θα τους τονώσει ακόμα περισσότερο και την ψυχολογία.

Ο Όσκαρ
Γκαρθία φέρεται να έχει ζητήσει από τους παίκτες του ένα γρήγορο γκολ, προκειμένου να μεταφερθεί το άγχος και η πίεση στην πλευρά των «κιτρινόμαυρων». Παράλληλα, ο προπονητής των Πειραιωτών ζήτησε πάθος στο συγκεκριμένο ματς. Ο Γκαρθία φέρεται να προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Προτό αναμένεται να καθίσει στην εστία των «ερυθρολεύκων», με τους Ένγκελς και Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Οι Κούτρης και Φιγκέιρας θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζιλέ και Ρομαό να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών χαφ. Οι Μιραλάς, Μάριν και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης. Ο Γκαρθία δεν υπολογίζει στους Καρσελά, Μαρτίνς και Σίλβα, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.
Keywords
Τυχαία Θέματα