Διαψεύδει η ΑΕΚ για τα περί Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ φέρεται να έχει συμπεριληφθεί τη μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ, για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, όμως οι ιθύνοντες της Ένωσης διαψεύδουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να μελετούν την περίπτωση του Σουηδού μπακ, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού
και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη, μόνο αν μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους». Επίσης, τονίζεται πως για τον Χουλτ φέρεται να έχει καλή άποψη ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ενώ θετική είναι και η άποψη του Μανόλο Χιμένεθ.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν επιβεβαιώνουν τα συγκεκριμένα σενάρια και ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος με προσφυγή, κάτι που έχουν τονίσει εδώ και αρκετές ημέρες. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας υπογραμμίζουν πως η προσοχή όλων στην ΑΕΚ είναι στραμμένη στον πρώτο προημιτελικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Keywords
Τυχαία Θέματα