Tι απαντάει η Sony σε όσους λένε ότι δεν θα υπάρξει PS6

Δια στόματος CEO.

Σε συνέντευξή του στο CNET, ο CEO του PlayStation, Jim Ryan, απάντησε στα σχόλια που θέλουν το PS5 να είναι η τελευταία κονσόλα της σειράς.

"Ποιος άραγε ξέρει πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό; Τι θα λέγατε για υβριδικά μοντέλα κονσόλας και cloud; Πολύ πιθανό μου φαίνεται αυτό. Απλά δεν ξέρω. Αλλά και να ήξερα, δεν θα σας έλεγα."

Ο Ryan

μίλησε και για την εξέλιξη των κονσολών και τη σχέση τους με το cloud gaming.

"Η μετάβαση αυτή θα έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από αντίστοιχες στο παρελθόν. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ένας νέος παίκτης στο χώρο(Google Stadia) ενώ υπάρχει πιθανότητα να μπούνε και άλλοι. Οπότε το τοπίο αλλάζει γρήγορα. Αν απλά βασιζόμαστε στον κόσμο που ξέραμε ότι ισχύει τα τελευταία 25 χρόνια, θα βρεθούμε σε μεγάλο κίνδυνο να μείνουμε τελικά πίσω. Οπότε θα πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και να δοκιμάσουμε να κάνουμε νέα πράγματα."

"Ένα βήμα είναι και η συνεργασία ανάμεσα σε Sony και Microsoft για τη βελτίωση του Cloud Gaming", ανέφερε ο Ryan. "Εκτός από τον τομέα του Clouda Gaming βέβαια, Sony και Microsoft θα συνεργαστούν σε πολλά ακόμη πράγματα. Ο κόσμος αλλάζει με ένεαν γρήγορο και ενδιαφέρων τρόπο."

"Έχουμε μια υπηρεσία cloud gaming αυτή την στιγμή. Πιστεύω ότι φταίμε που δεν την έχουμε εκμεταλλευτεί αρκετά...Έχουμε καταφέρει πολλά η αλήθεια είναι, ίσως περισσότερα από ό,τι ο κόσμος μπορεί να αντιληφθεί. Και σκοπός μας είναι να χτίσουμε πάνω σε αυτά τα μαθήματα που πήραμε και να φέρουμε το PlayStation Now στο επόμενο επίπεδο."

Στην ίδια συνέντευξη ο Ryan ανέφερε ότι η εταιρεία δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει τα narrative-based games.

Ο Ryan επίσης ανέφερε ότι η Sony έχει αντιληφθεί τις κινήσεις που πρέπει να κάνει προκειμένου να αντιμετωπίσει επείγουσες καταστάσεις, όπως αυτή του Stadia. Η ίδια η εταιρεία μάλιστα, όπως λέει, έχει φροντίσει να κάνει το PlayStation Now πιο δημοφιλές από ποτέ.

IGN Greece Ίσως υπάρξει Cross-Gen play μεταξύ PS4 και PS5 H τιμή του PS5 θα είναι ελκυστική, δεδομένων των δυνατοτήτων του Η Sony ''ανοίγεται'' όλο και πιο πολύ σχετικά με το PlayStation 5

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα