Θέλει να κρατήσει τον Πόνσε ο Καρντόσο

Ο Μιγκέλ Καρντόσο φέρεται να έχει ήδη εισηγηθεί την παραμονή του Εζέκιελ Πόνσε στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως ο Αργεντινός παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά και τη νέα σεζόν στην επιθετική γραμμή της ομάδας του και για αυτό τον λόγο ζήτησε να παραμείνεις το ρόστερ της ομάδας, είτε με
κανονική μετεγγραφή, είτε με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα, ο Καρντόσο φέρεται να έχει παραδώσει στον Νίκολ Λυμπερόπουλο, λίστα με τα ονόματα παικτών, που θα ήθελε στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Για την ενίσχυση του κέντρο της άμυνας, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Νέλσον Μόντε. Ο 23χρονος παίκτης μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε και ο Καρντόσο τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην πορτογαλική ομάδα.

Για τη μεσαία γραμμή, ο προπονητής της Ένωσης έχει ζητήσει την απόκτηση του Ζεράλδες, ενώ φέρεται να έχει εισηγηθεί και τον Ρούμπεν Ριμπέιρο. Ο 32χρονος παίκτης αρέσει στον Καρντόσο, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του στους “κιτρινόμαυρους”.
Keywords
Τυχαία Θέματα