Σκέψεις για δυο έδρες τη νέα σεζόν

Το ενδεχόμενο να δηλώσει δυο έδρες για τα ματς της επόμενης αγωνιστικής περιόδου φέρεται να σκέφτεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” μελετούν το ενδεχόμενο επιστροφής στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα αναμένεται να δηλώσουν ως έδρα και το ΟΑΚΑ, το οποίο σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν μόνο στα ντέρμπι της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα ίδια
δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι σχέσεις μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη έχουν ομαλοποιηθεί μετά τις περσινές κόντρες, οι οποίες είχαν φέρει την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η διοίκηση του “τριφυλλιού” θεωρεί πως στα εμπορικά ματς του πρωταθλήματος, τα έσοδα θα είναι περισσότερα στο ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα πιστεύει πως στο “Απόστολος Νικολαΐδης” η ατμόσφαιρα θα είναι καλύτερη, στα λιγότερο εμπορικά ματς, όπου οι “πράσινοι” θα έχουν λιγότερο κόσμο.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για την έδρα των “πράσινων” τη νέα σεζόν, με το ενδεχόμενο επιστροφής στο “Απόστολος Νικολαΐδης” να συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες.
Keywords
Τυχαία Θέματα