Θέλει να κρατήσει τον Μολέντο

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να αλλάζει στάση στο θέμα της μετεγγραφής του Ροντρίγκο Μολέντο και πλέον σκοπεύει να διατηρήσει τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό του, ακόμα και με τον κίνδυνο να τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση που αναμένεται να καταθέσει η Ιντερνασιονάλ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 400 χιλιάδες ευρώ, ευρώ που θεωρείται αρκετά μικρό
από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Όπως υπογραμμίζουν τα ίδια δημοσιεύματα, σε μια τέτοια περίπτωση, το «τριφύλλι» προτιμάει να κρατήσει τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, ρισκάροντας μήπως τον χάσει ως ελεύθερο. Οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως μέχρι τότε μπορεί να έχει βρεθεί λύση στα διοικητικά προβλήματα της ομάδας και τότε θα μπορέσει να γίνει μια νέα συζήτηση με τον Βραζιλιάνο αμυντικό για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να έχει στη διάθεσή του τον έμπειρο αμυντικό, καθώς τον θεωρεί ένα σημαντικό στέλεχος της «πράσινης» ενδεκάδας. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πως δύσκολα θα αποκτηθεί παίκτης ίσης αξίας με τον Μολέντο στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν τελικά αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος αμυντικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα