Παίζει τα ρέστα του στη Λισσαβόνα

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, προκειμένου να κάνει το σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης του ομίλου και τη διατήρηση των ελπίδων πρόκρισης στη φάση των «16» (21:45). Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στην εφετινή διοργάνωση και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών και επί πορτογαλικού εδάφους.

Ο Τάκης Λεμονής θέλει από τους ποδοσφαιριστές του εμφάνιση
παρόμοια με αυτή του αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», η οποία χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους πρωταθλητές Ελλάδος. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την ίδια τακτική και φιλοσοφία, καθώς θεωρεί πως ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα, θα παίξει σημαντικό ρόλο για την εξέλιξή του.

Το 4-1-2-3 των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων του Ολυμπιακού θα διατηρηθεί, με τους Πειραιώτες να παίζουν όπως όλα δείχνουν με ψεύτικο εννιάρι και σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Προτό θα καθίσει στην εστία των «ερυθρολεύκων», με τους Μποτία και Ένγκελς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ελαμπντελαουί και Κούτρης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ρομαό, Ζιλέ και Ταχτσίδη να είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Οι Καρσελά και Φιγκέιρας αναμένεται να είναι οι δυο πλάγιοι μεσοεπιθετικοί, με τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η πορτογαλική ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί με τους Πατρίσιο, Πιτσίνι, Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Καρβάλιο, Μπατάλια, Ζ. Μάρτινς, Φερνάντες, Μπ. Σεζαρ και Μπας Ντοστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα