Θέλει να κλείσει την άσχημη παρένθεση η ΑΕΚ (vids)

Θέλει να κλείσει την άσχημη παρένθεση η ΑΕΚ (vids)gvasilioΚυρ, 11/29/2020 - 13:20

Την άσχημη παρένθεση που άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης με την βαριά ήττα από τη Ζόρια που την φέρνει ένα βήμα από τον αποκλεισμό του Europa League θέλει να κλείσει η ΑΕΚ, η οποία δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα. 

Νίκη

το μοναδικό ζητούμενο

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα αναζητά μόνο νίκη στην Αρκαδική πόλη προκειμένου να επουλώσει τις πληγές της μετά την διαφαινόμενη ευρωπαϊκή αποτυχία. Μια νίκη που εάν έρθει θα επαναφέρει και πάλι την ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση το κλίμα θα βαρύνει ακόμα περισσότερο, τόσο για τον Ιταλό τεχνικό, όσο και για τους παίκτες της Ένωσης. 
 

Οπότε, η ΑΕΚ που έχει βρεθεί ξανά με την πλάτη στον τοίχο φέτος καλείται να αποδείξει ότι είναι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας στο Novasports.gr χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μια πολύ δυνατή μάχη, ενώ από την πλευρά του o Εμάνουελ Ινσούα υποστήριξε ότι στην ΑΕΚ υπάρχει πίεση για τη νίκη σε κάθε ματς. 

Επιστροφή σε 4-2-3-1

Στην τελευταία προπόνηση ο Μάσιμο Καρέρα δοκίμασε σύστημα με τέσσερις αμυντικούς, αφήνοντας για λίγο στην άκρη το 3-5-2 που δεν λειτούργησε με τη Ζόρια.

Θυμηθείτε πως η ΑΕΚ κέρδισε πέρυσι στην Τρίπολη τον Αστέρα με "λυτρωτή" τον Αντρέ Σιμόες.

Έτσι, λοιπόν, με βάση όσα δοκίμασε στην προπόνηση του Σαββάτου η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Τσιντώτα στα γκολπόστ, τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Ινσούα στα δύο άκρα και τους Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου να συμπληρώνουν την αμυντική γραμμή.

Δείτε επίσης όσα είπε ο Εμάνουελ Ινσούα για τον Ντιέγο Μαραντόνα.

 



Τα κεντρικά χαφ της Ένωσης θα είναι ο Κρστιτσιτς με τον Σάκχοφ, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Μάνταλος. Στη δεξιά πλευρά ο Καρέρα δοκίμασε και Αλμπάνη και Τάνκοβιτς, ενώ αριστερά θα βρεθεί ο Λιβάια και στην κορυφή ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Καρίμ Ανσαριφάρντ. 

O Μάσιμο Καρέρα κατέθεσε στο Novasports.gr τις δικές του εμπειρίες από τις "μονομαχίες" με τον Ντιέγο Μαραντόνα στο Campionato. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης του Σαββάτου ο Μάσιμο Καρέρα με τους συνεργάτες του δούλεψαν σε στατικές φάσεις, βγάζοντας διάφορες “κομπίνες” είτε από εκτελέσεις κόρνερ, είτε από φάουλ εκτός περιοχής. 

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Λόπες και ο ανέτοιμος Λιβάι Γκαρσία. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Τη νίκη που θα της δώσει... ανάσα αναζητεί η ΑΕΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, δείχνοντας παράλληλα ότι η ήττα από τη Ζόρια ανήκει στο παρελθόν. Article publish on Κυρ, 11/29/2020 - 13:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα