Μονακό: Τα αλλάζει όλα ο Κόβατς

Μονακό: Τα αλλάζει όλα ο ΚόβατςiprintezΚυρ, 11/29/2020 - 12:48

H απρόσμενη και με ανατροπή, τεράστια νίκη της Μονακό επί της Παρί έδωσε αναμφίβολα νέο ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής στη Γαλλία, όχι ακριβώς στη μάχη του τίτλου, αλλά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, για την οποία πάντως η ομάδα του Κόβατς θέτει γερή υποψηφιότητα. Το πρωτάθλημα θα το πάρει η Παρί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η μάχη είναι για το… πρωτάθλημα της δεύτερης θέσης!

Η σταθερή, συμπαγής Λιλ,

η αφελής Ρεν, η χωρίς ενίσχυση για μάχες σε πολλά μέτωπα Μαρσέιγ και η χωρίς ευρωμάτς Λιόν είναι στο κόλπο για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τις όποιες και μάλιστα πολλές εσωτερικές τριβές (κυρίως οι δυο Ολιμπίκ). 

Η αναγεννημένη εσχάτως Μονακό δεν έχει ήττα στην έδρα της, δείχνει χαρακτήρα στο ματς με την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια αγωνιζόμενη χωρίς Λεκόντ, Μπεν Γιεντέρ, Αγκιλάρ, Γκολόβιν, Σιντιμπέ, βασίζεται όμως στον Φόλαντ των δυο γκολ για τη μεγάλη ανατροπή. Και το γερό πλασάρισμα σε θέσεις Ευρώπης.

Στη διοίκηση, ο Όλεγκ Πετρόφ είναι ο ισχυρός αντιπρόεδρος, ο Άγγλος Πολ Μίτσελ ο τεχνικός διευθυντής (με θητεία στην Αγγλία σε Σαουθάμπντον και Τότεναμ) και ο Νίκο Κόβατς ο νέος τεχνικός με στόχο τη δημιουργία συνόλου (Φοφανά, Ντιόπ, Ντιζαζί οι νέοι, Μπεν Γιντέρ, Φάμπρεγας, Φόλαντ οι παλιοί) που να παράγει θελκτικό ποδόσφαιρο, όπως έκανε στην εθνική Κροατίας και στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ριμπολόβλεφ τα άλλαξε όλα μετά τις πρόσφατες αποτυχίες και την κατρακύλα της Μονακό. Της παλιάς καλής Μονακό του Ζαρντίμ που δεν υπάρχει πια και έχει απομείνει μόνο ο δεξιός μπακ Σιντιμπέ να τη θυμίζει!

Η Μονακό θέλει να επιστρέψει το συντομότερο στην κορυφή του πρωταθλήματος και να ξαναβρεί την Ευρώπη.

Με τον Ριμπολόβλεφ πάντως να συμμετέχει ενεργά στην ομάδα και να κάνει ακόμη και συσκέψεις διαρκείας, όπως μετά την ήττα από τη Λιόν τον Οκτώβριο με 4-1. Αυτή είναι και η τελευταία ήττα της Μονακό. Μετά άλλαξαν όλα…
 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΓΑΛΛΙΑ Η Μονακό θέλει να επιστρέψει το συντομότερο στην κορυφή του πρωταθλήματος και να ξαναβρεί την Ευρώπη.
Article publish on Κυρ, 11/29/2020 - 12:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα