Θέλει να κλείσει τα μετεγγραφικά μέτωπα ο Ολυμπιακός

Στο Ολυμπιακό, συνεχίζουν να μελετούν τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους ώστε να ενισχυθεί η ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Δύο από τους παίκτες που αφορούν τον Ολυμπιακό είναι ο Γουίλιαν Αράο αλλά και ο Αχμέτ Χασάν Κούκα.

Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, έχει παρατηρηθεί στασιμότητα, καθώς οι απαιτήσεις της Φλαμένγκο δεν έπεσαν καθόλου, παρά τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Παρά τη διαφορά που φαίνεται να υπάρχει αλλά και τη σκληρή στάση της βραζιλιάνικης ομάδας, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, πως θα υπάρξει θετική κατάληξη για τον 25χρονο αμυντικό μέσο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μάρτινς πιστεύει πολύ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ενώ υπάρχει και αναφορές για εμπλοκή του ΠΑΟΚ, για την απόκτηση του.
Για την υπόθεση του Αμχέτ Χασάν Κούκα της Μπράγκα, οι «ερυθρόλευκοι» ενδέχεται να επιδιώξουν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του μέσα στην εβδομάδα.
Αν και υπάρχει θετικό κλίμα για την μετακίνησή του, θα πρέπει οι φίλοι της ομάδας να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση, καθώς μέχρι στιγμής Μέρια, Πρίτσιτς και ΜακΚέι έφτασαν μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως τελικά να αποκτηθούν.
Keywords
Τυχαία Θέματα