Νίλσον: «Αν φύγω από τον Παναθηναϊκό, θα βρω άλλη δουλειά στην Ελλάδα»

Χαρούμενος με τη ζωή στην Ελλάδα και αποφασισμένος να παραμείνει στη χώρα μας ανεξαρτήτως αν θα συνεχίσει να εργάζεται στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Μίκαελ Νίλσον.

Ο 40χρονος πλέον Σουηδός, ο οποίος έχει ρόλο σκάουτ στο «τριφύλλι», σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «expressen» μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και ξεκαθάρισε πως ότι και να γίνει θα συνεχίσει να μένει στην Ελλάδα
με την οικογένεια του.

«Όταν μετακομίσαμε εδώ αφότου έφυγα ήταν μία μεγάλη απόφαση γιατί δεν είχαμε άλλα σπίτια. Βρεθήκαμε εκεί το καλοκαίρι και είπα: 'Να δούμε πώς θα πάει'. Μετά πέρασε ο χρόνος και μείναμε. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να ζεις», δήλωσε αρχικά ο Νίλσον και συνέχισε:

«Μου αρέσει αυτός ο ρόλος του σκάουτ, δεν μου λείπει η δουλειά του να είμαι ποδοσφαιριστής αλλά μπορώ να απολαύσω ένα παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο σημαίνει πολλά και το έκανα για αρκετά χρόνια, συνεπώς είναι δύσκολο να το αφήσω απλώς να περάσει. Μου αρέσει αυτή η δουλειά, πρέπει να ταξιδεύω ανά την Ευρώπη».

Όσον αφορά την δουλειά του στον Παναθηναϊκό και τα οικονομικά προβλήματα, είπε: «Θα βρω άλλη δουλειά. Η σύζυγός μου έχει ξεκινήσει μερικώς να δουλεύει. Δεν υπάρχουν λόγοι να κάνουμε κάτι άλλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα