Θέλει μόνο τη νίκη το “τριφύλλι”

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη επί των Ακριτών εντός έδρας από το 2015 (19:00). Οι Ακρίτες μετρούν από τότε τρεις σερί νίκες στην Αθήνα επί των “πράσινων” και έχουν “χτίσει” τη δική τους παράδοση.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει
από τους παίκτες του να ξεχάσουν την ήττα 1-0 από τη Λαμία για το κύπελλο Ελλάδος και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και να συγκεντρωθούν στο ματς με την Ξάνθη, όπου η νίκη είναι “μονόδρομος” στην προσπάθεια για την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κουρμπέλη και Καμπετσή, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση. Οι “πράσινοι” αναμένεται να παραταχθούν με τον Διούδη στην εστία και τους Μαυρομάττη και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ινσούα και Γιόχανσον θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Κάτσε και Δώνη να αγωνίζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ως κεντρικοί μέσοι. Οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Βέργο να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα