Θέλει ένα ακόμα διπλό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με τη νίκη από την Τουρκία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νταρουσάφακα για την 15η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague (19:15 Novasports2HD). Δείτε από τη Web TV του Novasports.gr, το pre game
της αναμέτρησης στις 18:00 και ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης στις 19:15. Στις 21:15 θα ακολουθήσει το post game του αγώνα, με το τρίτο ημίχρονο και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να μείνουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, που θα τους δώσει το πλεονέκτημα έδρας, εν όψει των play off. Ο Ντέιβιντ Μπλατ επιστρέφει στην έδρα της πρώην ομάδας του και θέλει να φύγει από εκεί με τη νίκη. Οι Πειραιώτες θέλουν να φτάσουν στο 10-5 στο τέλος του πρώτου γύρου και δεν αποπροσανατολίζονται από το κακό ξεκίνημα της τουρκικής ομάδας, η οποία μετράει ήδη ρεκόρ 1-13.

Ο κόουτς των “ερυθρολεύκων” έχει ζητήσει από τους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει δυο φορές τη Νταρουσάφακα σε επίσημες αναμετρήσεις μετράει ισάριθμες νίκες. Αυτές ήταν τη σεζόν 2016-2017 για την Euroleague, όταν είχε επικρατήσει 81-73 στο ΣΕΦ και 77-71 στην Τουρκία. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Ρενόντ Γκέλερ (Βέλγιο).
Keywords
Τυχαία Θέματα