Νότιγχαμ Φόρεστ καλεί Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη θέση του νέου τεχνικού, προκειμένου να αντικατασταθεί ο Αΐτορ Καράνκα στον πάγκο της αγγλικής ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος αποχώρησε στην αρχή της σεζόν από την τεχνική ηγεσία της Μονακό, μετά το άσχημο εφετινή ξεκίνημα της ομάδας του πριγκιπάτου στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση
της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη με την έως τώρα πορεία της ομάδας και μετά την ισοπαλία 3-3 με τη Νόριτς, φαίνεται πως αποφασίστηκε να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ζαρντίμ έχει συνεργαστεί και κατά το παρελθόν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το πέρασμά του από τον πάγκο του Ολυμπιακού τη σεζόν 2012-2013.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να αναλάβει άμεσα ο Πορτογάλος τεχνικός τα νέα του καθήκοντα. Ο Ζαρντίμ φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να εργαστεί στην Αγγλία, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί τόσο οικονομικά, όσο και στο θέμα της ενίσχυση της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα