Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: 30χρονος ομολόγησε ότι χτύπησε τον 47χρονο έξω από το γήπεδο

Δύο αστυνομικές έρευνες “τρέχουν” παράλληλα όσον αφορά τον θάνατο του 47χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε έξω από την Opap Arena και λίγες μέρες μετά κατέληξε.

Η μια αφορά στον εντοπισμό του ατόμου που τον χτύπησε και η άλλη αφορά στην αναζήτηση τυχόν ευθυνών των γιατρών που τον άφησαν να φύγει από το νοσοκομείο, καθώς πέθανε σχεδόν τέσσερις ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του

TheToc, σήμερα ένας 30χρονος μετέβη, συνοδεία του δικηγόρου του, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που χτύπησε τον 47χρονο Χρόνη, έξω από το γήπεδο, το Σάββατο το βράδυ, παραμονή της φιέστας της Ένωσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο άνδρας δεν συνελήφθη, όμως παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και θα κληθεί από τον ανακριτή να δώσει εξηγήσεις.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η έρευνα για τις ευθύνες προσωπικού του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών, που έδωσε εξιτήριο στο θύμα μετά από πέντε μέρες νοσηλείας και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε, συνέπεια των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Πώς έγινε η επίθεση το μοιραίο βράδυ

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος είχε πάει με τη σύντροφό του σε γλέντι έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι για άγνωστο λόγο τσακώθηκε με έντονο τρόπο. Μάλιστα μπήκε στη μέση και τους χώρισε φιλικό τους ζευγάρι. Η κοπέλα έφυγε από την παρέα. Ξαφνικά, όμως, εμφανίστηκε μπροστά του ο 30χρονος άντρας, τον χτύπησε και έφυγε.

Όπως διαπιστώθηκε, θύμα και δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ίσως και άλλων ουσιών. Ο 47χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε χτυπήσει τη σύντροφό του, η οποία είχε απομακρυνθεί, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η συμπλοκή με τον 30χρονο.

“Εγώ αμέσως μετά τον διαπληκτισμό σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είδα κάτι. Λίγο αργότερα κάποιος μου είπε “χτύπησαν τον δικό σου και έπεσε κάτω”. Αμέσως έτρεξα δίπλα του και τον είδα στο έδαφος. Ήταν ζαλισμένος και έλεγε ασυναρτησίες. Κάλεσα το 166 και πήγαμε στο νοσοκομείο” φέρεται να είπε η σύντροφος του 47χρονου άτυχου οπαδού στις Αρχές.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”. Εκεί νοσηλεύτηκε μέχρι τις 18 Μαΐου 2023, ημέρα κατά την οποία πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Λίγες ώρες αργότερα ο 48χρονος είπε στη μητέρα του ότι δεν αισθάνεται καλά. Έτσι, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Μετά τον θάνατό του η μητέρα του κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πριν σωριαστεί στο έδαφος στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 13 Μαΐου, είχε δεχτεί χτυπήματα από αγνώστους.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα