Θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το λιμάνι

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα προχωρήσει και σε εκκαθαρίσει στο ρόστερ της ομάδας τον προσεχή Ιανουάριο, παράλληλα με την ενίσχυση που ετοιμάζει, καθώς δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από ορισμένους ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις προσεχείς ημέρες θα αποφασιστεί ποιοι παίκτες θα δοθούν στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της μετεγγραφής του Γιώργου Μασούρα. Υποψήφιοι για να μετακομίσουν στη Νέα Σμύρνη φέρονται να είναι οι Ανδρούτσος, Βουρσάι
και Νικολάου, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς, με το οποίο θα παραχωρηθούν. Το πιθανότερο είναι δυο από αυτούς να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραχωρήσουν τους Γιάννη Μασούρα και Χουτεσιώτη με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν στου Ρέντη το ερχόμενο καλοκαίρι, όπου θα διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού ο Μάνος, αν τελικά αποκτηθεί κάποιος επιθετικός, ενώ υπάρχουν σκέψεις για διακοπή του δανεισμού του Χασάν, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Τέλος, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Πάρντο, ενώ σε δύσκολη θέση φέρεται να βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος πληρώνει τις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μισό της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα